MERAKLI MİNİKLERİN KEŞİF YOLCULUĞU ( DİSCOVERY JOURNEY OF CURİOUS LİTTLE ONES )

Milli Eğitim Bakanlığımızın 2023 Vizyon Belgesinde belirttiği üzere tüm temel eğitim kurumlarında Tasarım-Beceri Atölyeleri kurulması çalışmaları yürütülmektedir. Bu nedenle projemizde bulunan okullarda her ay farklı tema ile Tasarım-Beceri Atölyeleri faaliyetleri yürütülecektir.

Müzik,drama,sanat,deney,mutfak,masal,oyun ve oyuncak,kodlama,zeka oyunları ve benim bahçem projemizde mevcut bulunan atölyelerimizden bazılarıdır.

Projemiz sırasında teknoloji ve web2 araclari bol miktarda kullanılıp proje ortaklarına tanıtımı yapılacaktır.

Projemiz Ekim Ayında başlayacak olup Mayıs Ayında sona erecektir.

Projemiz; öğrencilerin sosyal,kültürel ve sportif etkinliklerini izlemek, çağın ve geleceğin becerileriyle donanmış ve bu becerileri insanlık adına kullanabilen, bilime ve kültürel faaliyetlere meraklı, nitelikli bireyler yetiştirme amaçlarını taşımaktadır.

13-12-202013-12-202014-02-2020