Better Teaching and Learning

"Better Teaching and Learning" eTwinning ve Erasmus projemizi İtalya, İspanya, Slovenya, Romanya, Yunanistan, ortaklarımızla beraber başladık. ilk webinarımızı Kasım ayında gerçekleştirdik.

 

Projemizin Özeti:

En iyi öğrenme, her şeyi kendi başınıza hissettiğiniz ve deneyimlediğiniz zamandır. Soru şudur: Hızla değişen bir durumda bir çocuğa beklentilerini karşılayarak nasıl daha iyi öğretilir? Her ülkede pek çok teori vardır, ancak eğitimciler hala pratik deneyim ve bilgiden yoksundurlar, kuruluşlar yeni şeyleri en düşük eğitim düzeyinde - anaokulu ve okul öncesi sınıfları - nasıl uyarlayacaklarına dair bilgiden yoksundur. Yaparak Öğrenme, Deneyimsel öğrenme, STEAM ve Göreve Dayalı Öğrenme gibi tercih edilen yaklaşımlar, öğrencilerin gerçek yaşam deneyimleri yoluyla bilgiyi özümsemelerine olanak tanır. Bu proje, gerçek dünya hakkında düşünen çocukları duyarlı hale getirmeyi ve son derece yararlı deneyimsel beceriler, takım çalışması, yaratıcılık, problem çözme vb. geliştirmeyi amaçlamaktadır.

BTL sayesinde, altı ana alanı kapsayan proje faaliyetleri ile okul ortamında tercih edilen "Öğretme / Öğrenme Yaklaşımları ve unsurlarını" birleştirmek için ortak okullarda iyi uygulamaları heyecanlandıracağız: "Girişimcilik", "Medya okuryazarlığı", "STEM "," Doğa ve Çevre "," Sağlıklı yaşam tarzı "ve" Kişisel İşler ". Projenin seçilen alanları, deneyimsel eğitim kılavuzlarının sağlanmasına, mevcut iç ve dış mekanların daha iyi öğretme / öğrenme için uyarlanmasına ve çocukların merakını, yaratıcılığını, sorumluluğunu, girişimcilik becerisini ve kişisel gelişimini teşvik etmek için yeni metodolojiler oluşturmaya yardımcı olacaktır.




Yazdır

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin



  Beğen | 1  kişi beğendi