GÜLSÜM AHMET ŞİMŞEK ANAOKULU
Yeşilyurt Mahallesi 4336 Sokak No 6 Kepez/Antalya

VİZYON

Tüm çocuklarımıza yaşadıkları çevrenin, şartlarına bakmaksızın, velileri eğitimin tüm alanında işbirliğine katan, aile eğitimini ön planda tutan, çocukların yaparak yaşayarak öğrenebildikleri, çocuklara hayal güçlerini ve tüm becerilerini sevgi, güven ve eşitlik ortamında geliştirebilecekleri; çocukların duygu ve düşüncelerini özgürce ifade edebildikleri, işbirliği ve disiplinin görünür olduğu, kalite ve değişimin öncüsü bir okul olmak

MİSYON

*Çağın getirdiği yenilikleri kullanarak erken çocukluk eğitiminde kaliteli eğitim sunmak *Çocukların beden, zihin ve duygu gelişimini ve modern yöntem ve yaklaşımları kullanarak sevgi ve güven ortamında desteklemek *Okulumuzda tüm çocuklara yaşadıkları çevre şartlarına bakmaksızın bir yetiştirme ortamı sunmak *Çocukların Türkçe’yi doğru ve güzel konuşarak kendilerini en iyi şekilde ifade etmelerini sağlamak *Çocukların bilişsel, sosyal, dil, psikomotor alanlarda geliştirerek ilkokula hazır hale getirmektir. *Çocukların eğlenerek öğrenebilecekleri, keşfederek büyüyebilecekleri eğitim ortamı sağlamak *Çocukların bireysel farklılıklarını göz önünde bulunduran bireysel gelişimleri destekleyen eğitim ortamı sağlamak *Çocuklara hayal güçlerini, iletişim kurma becerilerini, yaratıcı ve eleştirel düşünme becerilerini geliştirebilecekleri ve duygularını özgürce ifade edebilecekleri eğitim ortamını sağlamak. *Okul-aile-çocuk çerçevesinde gerekli görülen danışmanlık ve rehberlik hizmetini sunmak.

Öğretim Şekli :İkili Öğretim (sabah-Öğle) Kulüp (Tam Gün)

İkili Öğretim (sabah-Öğle) Kulüp (Tam Gün)

SABAH:08:00-13.00 ÖĞLE:13.00-18.00

SERVİS VAR