HAYIRSEVERİMİZ

Gülsüm ŞİMŞEK 1933, Ahmet ŞİMŞEK 1935 yıllarında Burdur İli Bucak İlçesinin Kızılkaya Köyünde dünyaya gelmişlerdir. Ahmet ŞİMŞEK 1948 yılında 13 yaşında iken ailesi ile birlikte Antalya´ya yerleşmiş ve çocukluk, gençlik hayatını burada geçirmiştir. Etiler mahallesinde narenciye ve seracılık faaliyeti ile iştigal ederek hayata başlamıştır. 1952 yılında 17 yaşında iken halasının kızı Gülsüm ŞİMŞEK ile evlenmiş 4 çocuk sahibi olmuşlardır. 1970 yılında ticaret hayatına başlamıştır. 1996 yılına kadar esnaf olarak faaliyet göstermiş ve emekli olmuştur. 2012 yılında babası Mustafa ŞİMŞEK adına Etiler mahallesinde Okul Öncesi Eğitim veren okul yaptırıp Milli Eğitim Bakanlığı´na teslim etmiştir. Ahmet ŞİMŞEK 2013 yılı 25 Eylül tarihinde hayatını kaybetmiştir. Mezarı Burdur İli Bucak İlçesi Kızılkaya Köyünde bulunmaktadır. Ahmet Şimşek vasiyet etmemesine rağmen, gönlünden bir hayır yapmayı geçirdiği için ailesi okul yaptırmaya karar vermişlerdir.Gülsüm Şimşek teyzemizde 22 Kasım 2022 tarihinde hayatını kaybetmiştir.Gülsüm teyzemize ve Ahmet amcamıza Allahtan Rahmet ailesi ve sevenlerine başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.

Milletimizin evlatlarına hayırlı ve uğurlu olsun.

25-04-2018